Teemme kattoremonttien ohessa myös muut ulkoremontit Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme:

  • Rakennuspeltityöt: peltisepän verstaallamme Vantaalla valmistetaan vaativatkin piipunpellitykset, ikkunapellit, piipunhatut, sadevesijärjestelmät ym. peltituotteet.
  • Kattoturvatuotteet: kiinnitämme katollesi siihen täydellisesti istuvat, turvalliset lumiesteet, hoitosillat, palotikkaat sekä muut kattovarusteet.
  • Julkisivuremontit: kunnostamme vanhan julkisivun tilalle täysin uuden julkisivun, verhoilusta aina ikkunoihin ja oviin. Asennamme myös parvekelasit ja teemme elementtityöt.
  • Lisälämmöneristykset: teemme tarvittaessa kattoon lisälämmöneristykset, jotka parantavat talon energiatehokkuutta. Tarvittaessa uusimme kaikki yläpohjan lämmöneristeet vastaamaan nykymääräyksiä tai vaihtoehtoisesti lisäämme lämmöneristeitä.

Monipuolinen osaaminen mahdollistaa monipuoliset remonttipalvelut

Yrityksemme palveluksessa työskentelevät ovat monenlaisten ulkoremonttien ammattilaisia. Käytössämme on myös laaja konekanta sekä muu kalusto, joiden avulla pystymme toteuttamaan onnistuneesti suuretkin urakat. Käytämme nykyaikaisia tuotteita ja luotamme tuttuihin ja turvallisiin tavarantoimittajiin. 

Jätä ulkoremontti huoletta meidän käsiimme – saat kestäviä ratkaisuja ja siistin ilmeen, joka istuu juuri sinun taloosi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »